LY30+ Fly Trawler

Výletní loď

Délka

9.6m / 32 ft

Šířka

3.5 m

Tah

0.5 m

Hmotnost

5.5 t

Kajuty

2 kajuty + Salon / Galley

Sprchy

1 (2)

Lůžka

4+2

Lidé

6 (přes noc) /10 (den)

Motor

Přívěsný 1/2 x 60-200 KS

Palivová nádrž

200 L

Nádrž na vodu

200 L

Fekální nádrž

200 L

TRUP A DECK

Trup lodi je ručně laminovaný s PVC sendvičovou konstrukcí a je opatřen izoftalovým gelovým lakem. Barva trupu a paluby je LY Pure White. Loď je vybavena zábradlím z nerezové oceli a okny v přední kabině, střední kabině, sprše a na toaletě. Má také poklop na kotvě na přídi, elektrický naviják a vodítko kotvy vyrobené z nerezové oceli AISI 304. Řetěz je dlouhý 20 metrů o průměru 6 mm a kotva váží 25 kg (DELTA) s otočným kloubem. Loď má samospádovou skříňku na kotvu/řetěz a šest kotevních úchytů (2 na přídi, 2 uprostřed lodi a 2 na zádi). K dispozici je pevný blatník s černým profilem a bílou gumou.

Loď má nerezové přívody do nádrží na palivo a vodu a také nádrž na odpadní vodu s vývodem na palubu na levoboku přídě. Únikový poklop pro přední kabinu je s hliníkovým rámem a je zde skříňka na plynové láhve s odtokem. Kromě toho je v kokpitu uzamykatelný poklop na zavazadla a grafitová boční okna z tvrzeného skla.

FLYBRIDGE - HORNÍ SOLÁRNÍ PALUBA

Loď má na pravoboku polopalubní schodiště se zábradlím pro snadný přístup. K dispozici jsou úchyty pro upevnění matrace na místě. Loď je také vybavena matracemi na sluneční palubě pro relaxaci. Pro větší bezpečnost jsou k dispozici madla. Je vybavena anténou pro TV/FM rádio a anténou pro rádio VHF. Pro lepší viditelnost je instalován halogenový reflektor. Pro signalizační účely je přítomna elektrická houkačka. Pro bezpečnou plavbu jsou k dispozici navigační světla a kotevní světlo. Nakonec je zde stožár z nerezové oceli pro vyvěšení vlajek.

K dispozici je volitelná verze s plným flybridge. Zeptejte se na podrobnosti.

KOKPIT A PLOŠINA NA KOUPÁNÍ

Loď je vybavena dvoukřídlými posuvnými dveřmi z kokpitu do salonu a výklopným oknem s pohonem a tvrzeným sklem v průjezdu. Kokpit je vybaven pohovkou, která má matraci a nástavec ve tvaru L, spolu se samostatnou matrací pro nástavec. Pro větší pohodlí jsou k dispozici čtyři držáky na nápoje. Kokpit je samospádový a jeho součástí je plošina na koupání. Pod koupací plošinou je umístěn teleskopický žebřík pro snadný přístup do vody.

V kokpitu je k dispozici sprcha s teplou a studenou vodou. Na pravoboku kokpitu se nachází boční přístav. Úložný prostor v podlaze kokpitu má víko s pohonem. Kromě toho jsou v průchodu z koupací plošiny do kokpitu na levoboku dveře z nerezové oceli AISI 316. Na levoboku jsou dveře z nerezové oceli AISI 316. Stropní osvětlení v kokpitu zajišťují světla LED.

MÍSTO KORMIDELNÍKA

Kormidelna lodi je vybavena námořním rádiem AM/FM CD/MP3 a čtyřmi reproduktory. Dva reproduktory jsou umístěny v salonu, zatímco další dva jsou v kokpitu. Přístup na pravou palubu je zajištěn jedněmi posuvnými dveřmi s černě lakovaným rámem z hliníku. Kormidlo je vybaveno hydraulickým systémem řízení pro plynulé ovládání. Čelní sklo je vyrobeno ze zakřiveného tvrzeného skla a pro výhled kormidelníka je k dispozici pravý stěrač čelního skla.

Nechybí ani kompas pro pomoc při navigaci. Panel kormidelníka obsahuje ovládací prvky pro příďový tryskač, světlomet, zapnutí/vypnutí navijáku, elektrickou houkačku, spínače, motorové ukazatele a ukazatele hladiny sladké vody, černé vody, paliva a palivové nádrže pro vytápění. V kormidelně je také umístěn ovladač řazení motoru nebo převodovky. Pro pohodlné sezení je k dispozici jedna kormidelnická lavice s opěradlem a držák na nápoje.

SALON A GALLEY

Salon lodi je vybaven plně prosklenými okny, která umožňují dostatek přirozeného světla a panoramatický výhled. Stropní osvětlení zajišťují LED světla a nechybí ani nepřímé LED osvětlení podlahy pro útulnou atmosféru. Schody vedou na spodní palubu a jsou osvětleny pro zajištění bezpečnosti. Salon je vybaven výškově nastavitelným stolem a pohovkou ve tvaru L na levoboku, kterou lze přeměnit na příležitostné lůžko. Nábytek v salonu je vyroben z vysokotlakého laminátu (HPL). K další výbavě patří bezdrátová nabíječka telefonů, zásuvka USB a dvě zásuvky 230 V pro větší pohodlí. Pro zajištění bezpečnosti je k dispozici detektor kouře s čidlem CO a vypínače osvětlení jsou snadno přístupné.

Kuchyňský kout je vybaven základní kuchyňskou linkou a horními skříňkami pro uložení věcí. Nábytek v kuchyňce je rovněž vyroben z HPL. Pracovní deska je vyrobena z pevného povrchového materiálu a její součástí je dřez s krytem z tvrzeného skla a vodovodní baterie. K dispozici je plynový sporák se dvěma hořáky a krytem z tvrzeného skla a digestoř pro větrání. Součástí kuchyňky je také 80litrová chladnička, která funguje jak na 230V, tak na 12V zdroj. Stropní osvětlení v kuchyňce zajišťují LED světla. Nakonec je součástí dodávky odpadkový koš pro snadné vyhazování odpadků.

KABINKY

V přední kabině je nábytek z vysokotlakého laminátu (HPL). Postel je dvoulůžko s úložným prostorem pod ním. Horní osvětlení je zajištěno LED světly. K dispozici jsou zásuvky USB a dvě zásuvky 230 V pro nabíjení a napájení zařízení. Na palubě je přítomen poklop se střešním oknem, který lze otevřít pro větrání. Na levoboku i pravoboku kabiny jsou šatní skříně a uzamykatelné horní skříňky. Součástí kabiny je také zrcadlo. U vchodu je osvětlení a vypínač pro jeho ovládání. Dveře do kabiny umožňují přístup do přední kabiny.

V zadní kajutě je rovněž nábytek z HPL. Postel je dvoulůžko s úložným prostorem pod ním. Na levoboku i pravoboku kajuty jsou skříně. Pro další předměty jsou k dispozici úložné police. Stropní osvětlení je zajištěno LED světly. K dispozici jsou zásuvky USB a jedna zásuvka 230 V pro nabíjení a napájení zařízení.

SPRCHA

Sprchový kout je vybaven zrcadlem a spodními úložnými skříňkami. Pro větší pohodlí je vybavena umyvadlem s baterií. Sprcha je vybavena baterií pro ovládání průtoku vody. Horní osvětlení je opatřeno LED světly pro osvětlení. K dispozici je háček na zavěšení oděvů. Kabina má pevné spodní okno a otevíratelné horní okno pro větrání. Podlaha sprchové kabiny je vyrobena z materiálu GRP.

TECHNICKÉ VYBAVENÍ

Loď je vybavena různými elektrickými zařízeními. Má příďový pohon o výkonu 2,2 kW s ovládacím panelem přístupným z místa kormidelníka.

Střídavý systém pracuje při 230 V AC a má přípojku na břeh pro snadné připojení k externím zdrojům energie. Pro napájení 230 V z přístaviště je k dispozici 20metrový kabel. Loď má také stejnosměrný systém pracující s napětím 12 V DC. Hlavní rozvaděč obsluhuje jak napájení 230 V AC, tak i 12 V DC a je vybaven indikátorem nabití baterie. Venku i uvnitř je použito LED osvětlení pracující na 12V stejnosměrného proudu. Loď je vybavena motorovou baterií AGM (95 Ah), baterií AGM pro domácnost (95 Ah) a baterií AGM pro příďové kormidlo (95 Ah).

Součástí dodávky je nabíječka baterií pro nabíjení baterií pomocí napájení 230 V. Pro lepší viditelnost jsou nainstalována navigační světla LED a kotevní světlo. Pro signalizaci je přítomna elektrická houkačka. Loď je vybavena 12V stejnosměrným tlakovým vodním systémem s čerpadlem na čerstvou vodu. Součástí dodávky je elektrické čerpadlo pro odčerpávání vody z podpalubí. Pokud jde o technické vybavení, v kokpitu je umístěno ruční kalové čerpadlo. Je instalován ohřívač vody o objemu 30 l, který nevyžaduje výměnu chladicího okruhu motoru. Loď má nádrž na sladkou vodu o objemu 200 l a nádrž na černou vodu o objemu 200 l. Pro bezpečné uložení plynových lahví je k dispozici skříňka na plynové lahve s odtokem. Loď je vybavena plynovou instalací, která pro zajištění bezpečnosti zahrnuje redukci a detektor úniku plynu.

Nákup jachty

Objednejte si LY30+ Fly Trawler od Lamdo Yachts ještě dnes

Zarezervujte charter

Charter LY30+ Fly Trawler by Lamdo Yachts v krásné oblasti Mazurských jezer v Polsku


Galerie