Monika

Monika je zkušená autorka obsahu, která se specializuje na témata související s cestovním ruchem. S vášní pro cestování a smyslem pro detail vytváří poutavé a informativní články, které čtenáře inspirují k objevování nových destinací. Moničiny odborné znalosti v oboru zajišťují, že její obsah poskytuje cenné poznatky a praktické tipy pro cestovatele po celém světě.

Polsko · June 19, 2024

Objevte jezero Święcajty: Ráj lodníků v Mazursku

Jezero Święcajty na Mazursku v Polsku je známo pro lodní výlety a úchvatné výhledy. Musíte navštívit pro milovníky přírody!

Święcajty, také známý jako Schwenzait See v němčině, je úchvatné jezero nacházející se v Polsku. Najdeme ho na jihu oblasti Węgorzewo, situované v Warmijsko-mazurském vojvodství, ve Węgorzewo okrese, ve Węgorzewo obci. Nacházející se v zemi Velkých Mazurských jezer, toto jezero se nachází ve výšce 116,2 metrů nad mořem. Není to samostatné jezero, ale spíše součást rozsáhlého komplexu Mamry. Východní rameno Mamry Północne, táhne se podél paralely a je spojeno s jezerem Stręgiel řekou Sapina

S délkou 5,52 km a šířkou 2,31 km má jezero celkovou rozlohu 869,4 hektarů a pobřežní linie o délce 18,9 km. Dvě zátoky, Paluszek na severozápadě a zátoka Kal na západě, dodávají pobřeží zájem. Święcajty je také domovem dvou ostrovů, Tartaczna Island v severovýchodní části a Kocia Island na západě. Jezero dosahuje hloubek až 28 metrů a má průměrnou hloubku 8,7 metrů.

Objevte jezero Święcajty: Ráj pro plavbu a relaxaci

Jezero Święcajty v regionu Mazury v Polsku je oblíbeným cílem lodních výletů díky své úžasné přírodní kráse a rekreačním možnostem. Jezero je obklopeno bujnými lesy a zvlněnými kopců, poskytující malebné pozadí pro výlet na vodu. Návštěvníci mohou prozkoumat průzračné, klidné vody jezera Święcajty lodí, kajakem nebo paddleboardem, vnímat klidnou atmosféru a pozorovat místní divokou zvěř po cestě

Jezero je také známé svou hojnou populací ryb, což ho činí oblíbeným místem pro rybáře, kteří hledají velký úlovek. Ať už hledáte relaxační den na vodě nebo dobrodružný výlet, jezero Święcajty má pro každého něco k nabídnutí.

Kristalické vody a historické divy: jezero Święcajty v Polsku

Jezero Święcajty je krásné jezero nacházející se v oblasti Masúrie v Polsku, známé svými průzračnými vodami a úchvatným přírodním prostředím. Jezero je oblíbenou destinací pro nadšence vodních sportů, nabízející možnosti koupání, kajakování a rybaření. Turisté mohou také prozkoumat malebné břehy jezera pěší turistikou nebo cyklistikou podél mnoha stezek v oblasti

Jednou z hlavních atrakcí poblíž jezera Święcajty je Vlčí doupě, historické místo, kde měl Hitler své vojenské velitelství během druhé světové války. Kromě toho milovníci přírody mohou navštívit nedaleký les Puszcza Piska, domov bohaté zvěře a turistických stezek. S klidnou atmosférou a širokou škálou rekreačních aktivit je jezero Święcajty perfektní destinací pro každého, kdo chce relaxovat a spojit se s přírodou.

LY30+: Prostorné bydlení při vodě s funkčním designem

LY30+ Fly Trawler je prostorný byt na vodě, nabízející hostům funkční řešení, jako je více místa v obývacím pokoji s kuchyní. Kromě toho je možné vytvořit otevřený prostor mezi kokpitem a salónem s trojdílnými dveřmi a otočným oknem v baru. Navíc loď nabízí rozkládací pohovku v kokpitu ve tvaru písmene L, stejně jako skládací stůl a bar, vybavený nábytkem kuchyňské linky a nábytkem v kajutách pro větší pohodlí.

Ty nejlepší procházky a výlety kolem Święcajty

Hledáte nejlepší turistické a pěší trasy poblíž jezera Święcajty? Podívejte se na naši selekci tras kolem tohoto úchvatného jezera nacházejícího se ve Węgorzewo. Nabízíme různé turistické trasy v oblasti Święcajty – stačí si vybrat preferovanou trasu a začít svou dobrodružnou cestu. Několik příkladů tras:

Bunkr VO5 GIGANT – Mamerki – Strefa I Quelle smyčka od Przystań 00:30 1,24 mi Smyčka Kanálu Węgorzewskiego od Węgorzewo 01:44 4,22 mi Komunikační kryty – Mamerki – Strefa I Quelle smyčka od Przystań 00:59 2,38 mi Mamerki – Strefa I Quelle – uzamykatelný smyčka od Przystań 03:06 7,58 mi Palác ve Sztynort – Port SZTYNORT smyčka od Sztynort 01:52 4,53 mimi
Węgorzewo canal loop from Węgorzewo 01:44 4.22 mi
Communication shelters – Mamerki – Strefa I Quelle loop from Przystań 00:59 2.38 mi
Mamerki – Strefa I Quelle – sluice loop from Przystań 03:06 7.58 mi
Palace in Sztynort – Port SZTYNORT loop from Sztynort 01:52 4.53 mi

Thenejlepší procházky a výlety kolem Święcajty

Jezero Święcajty v Mazursku v Polsku je známé jako oblíbená destinace pro výlety lodí. Jezero nabízí úchvatné výhledy a je obklopeno krásnou přírodou, což z něj dělá klidný a relaxační zážitek pro návštěvníky. Mnoho turistů se hrnou do této oblasti, aby si užili klid a vychutnali si malebnou krajinu. Celkově je jezero Święcajty must-visit lokací pro ty, kteří chtějí prozkoumat krásu Mazurska v Polsku.

Discover Lake Święcajty: A Boater's Paradise in Masuria

Máte-li zájem o pronájem jachty, vyplňte formulář zde: LY30+ charter Polsko. Brzy vás budeme kontaktovat