LY30+ Fly Trawler

Моторна яхта

Довжина

9.6m / 32 ft

Ширина

3.5 m

Осадка

0.5 m

Вага

5.5 t

Каюти

2 каюти + Салон / Камбуз

Душові / туалети

1 (2)

Причали

4+2

Люди

6 (на ніч) /10 (день)

Двигун

Підвісний 1 / 2 x 60-200 КP

Паливний бак

200 L

Бак для води

200 L

Бак для відходів

200 L

Корпус і палуба

Корпус човна зі склопластику вручну ламінований сендвіч-конструкцією з ПВХ і покритий ізофталевим гелькоутом. Колір корпусу і палуби – LY Pure White.

Яхта оснащена поручнями і вікнами з нержавіючої сталі в носовій каюті, середній каюті, душовій кабіні і туалеті. На яхті також є носовий якірний люк, електрична лебідка і якірна направляюча, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304. Ланцюг має довжину 20 метрів і діаметр 6 мм, а якір важить 25 кг (DELTA) з вертлюгом.

Яхта має самозливний рундук для якоря/ланцюга і шість швартових (2 в носовій частині, 2 в середній частині і 2 в кормовій частині). Є фіксоване крило з чорним профілем і білою гумою. Човен має впускні баки з нержавіючої сталі для палива і води, а також бак для стічних вод з палубним виходом на транцевому лівому борту.

Аварійний люк носової каюти має алюмінієву раму, а також шафку для газових балонів зі зливом. Крім того, в кокпіті є багажний люк, що закривається на замок, і графітові бічні ілюмінатори із загартованого скла.

ФЛАЙБРІДЖ - ВЕРХНЯ СОНЯЧНА ПАЛУБА

Човен має сходи на півпалубу по правому борту з перилами для зручного доступу. Для фіксації матраца на місці передбачені ручки. Також на човні є матраци для відпочинку на сонячній палубі. Для додаткової безпеки передбачені поручні.

Додатково катер обладнаний TV/FM радіоантеною та УКХ радіоантеною. Для поліпшення видимості встановлений галогенний прожектор. Для подачі сигналів присутній електричний гудок. Для безпечної навігації передбачені навігаційні вогні та якірний ліхтар. Нарешті, є флагшток з нержавіючої сталі для вивішування прапорів.

Доступна опціональна версія з повним флайбріджем. Запитуйте деталі.

КОКПІТ І ПЛАТФОРМА ДЛЯ КУПАННЯ

На катері встановлені двостулкові розсувні двері з кокпіта в салон, а також відкидне вікно з електроприводом і загартованим склом в проході. Кокпіт обладнаний диваном з матрацом і Г-подібним розкладним місцем, а також окремим матрацом для розкладного місця. Для зручності передбачено чотири підсклянники.

Крім того, кокпіт є самозливним і включає в себе платформу для купання. Під платформою для купання розташована телескопічна драбина для легкого доступу до води. У кокпіті передбачений душ з гарячою і холодною водою. По правому борту кокпіта розташований бортовий порт. Відсік для зберігання речей в підлозі кокпіта має кришку з приводом.

Додатково в проході з купальної платформи в кокпіт по лівому борту є двері, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 316. Верхнє освітлення в кокпіті забезпечується світлодіодними ліхтарями.

Рульова рубка

Рульова рубка катера обладнана морським AM/FM CD/MP3 радіоприймачем і чотирма гучномовцями. Два гучномовці розташовані в салоні, а два інших – в кокпіті. Доступ на палубу по правому борту здійснюється через єдині розсувні двері з чорною лакованою рамою з алюмінію. Кермо оснащене гідравлічною рульовою системою для плавного управління.

Крім того, лобове скло виготовлене з вигнутого загартованого скла, а для забезпечення видимості рульового є правий склоочисник. Для навігаційної допомоги також присутній компас. На панелі рульового розташовані органи управління носовим підрулюючим пристроєм, прожектором, увімкненням/вимкненням лебідки, електричним гудком, перемикачами, датчиками двигуна, а також покажчиками рівня прісної води, забортної води, палива і паливного бака для обігріву. У рульовій рубці також розташований важіль перемикання двигунів або управління перемиканням передач. Для комфортного сидіння передбачена одномісна лава рульового зі спинкою, а також підсклянник для зручності.

САЛОН І КАМБУЗ

Салон човна має повністю засклені об’ємні вікна, що забезпечує достатню кількість природного світла та панорамний вид. Верхнє освітлення забезпечується світлодіодними лампами, а також є світлодіодне непряме освітлення підлоги для створення затишної атмосфери. Сходи ведуть на нижню палубу та освітлені для безпеки. Салон містить регульований по висоті стіл і Г-подібний диван з лівого борту, який може перетворюватися на додаткове ліжко. Меблі в салоні виготовлені з ламінату високого тиску (HPL). Крім того, він оснащений бездротовим зарядним пристроєм для телефону, USB-роз’ємом і двома розетками 230 В для зручності. Для безпеки є детектор диму з датчиком CO, а вимикачі освітлення легко доступні.

Камбуз обладнаний основним кухонним блоком і верхніми шафами для зберігання. Меблі на камбузі також зроблені з HPL. Стільниця виконана з міцного матеріалу і включає раковину з кришкою із загартованого скла та кран. В комплект входить 2-конфорочна газова плита з кришкою із загартованого скла, а також витяжка для вентиляції.

Крім того, камбуз також оснащений холодильником на 80 л, який працює від джерел живлення як 230 В, так і 12 В. Верхнє освітлення в камбузі забезпечується світлодіодними ліхтарями. Нарешті, в комплект входить кошик для сміття для зручності утилізації сміття.

КАБІНИ

У носовій кабіні розташовані меблі з HPL (ламінат високого тиску). Ліжко – двоспальне з місцем для зберігання під ним. Верхнє освітлення забезпечується світлодіодними лампами. Є розетки USB і дві розетки 230В для зарядки та живлення пристроїв. На палубі є мансардний люк, який можна відкрити для вентиляції. Є шафи для одягу як з лівого, так і з правого бортів каюти, а також замикаються верхні шафи. Також в салоні є дзеркало. У під’їзді є освітлення та вимикач для його керування. Двері кабіни забезпечують доступ до носової кабіни.

У кормовій каюті також є меблі з HPL. Ліжко двоспальне з місцем для зберігання під ним. Шафи є як з лівого, так і з правого бортів каюти. Для додаткових речей доступне зберігання на полиці. Верхнє освітлення забезпечується світлодіодними лампами. Є розетки USB і одна розетка 230В для зарядки та живлення пристроїв.

ДУШ

Душова кабіна обладнана дзеркалом і нижніми тумбами для зберігання речей. Для зручності є умивальник зі змішувачем. Душ має акумулятор для контролю потоку води. Для підсвічування передбачено верхнє освітлення за допомогою світлодіодних ламп. Є гачок для одягу для підвішування одягу. Кабіна має фіксоване нижнє вікно та верхнє, що відкривається, для вентиляції. Підлога душової кабіни виконана зі склопластику.

ТЕХНІЧНЕ ОСНАЩЕННЯ

Човен оснащений різним електрообладнанням. Він має носове підрулююче потужністю 2,2 кВт з панеллю керування, доступною з місця керманича.

Система змінного струму працює при напрузі 230 В змінного струму та має підключення до берегового джерела живлення для легкого підключення до зовнішніх джерел живлення. Для живлення 230 В від причалу передбачений 20-метровий кабель. Човен також має систему постійного струму, що працює на 12 В постійного струму. Головний розподільний щит працює як від 230 В змінного струму, так і від 12 В постійного струму та містить індикатор заряду акумулятора. Світлодіодне освітлення використовується як на вулиці, так і всередині приміщень, працює від 12 В постійного струму. Човен оснащений акумулятором двигуна AGM (95Ah), побутовим акумулятором AGM (95Ah) і акумулятором носового підрулювача AGM (95Ah).

У комплект входить зарядний пристрій для зарядки акумуляторів від мережі 230 В. Для видимості встановлені світлодіодні навігаційні вогні та якірний вогонь. Для сигналізації присутній електричний гудок. Човен має систему води під тиском 12 В постійного струму з насосом прісної води. Електричний трюмний насос включений для видалення води з трюму. Що стосується технічного оснащення, то в кабіні знаходиться ручний осушувальний насос. Встановлено водонагрівач на 30 л, який не вимагає заміни контуру охолодження двигуна. Човен має резервуар для прісної води на 200 л і резервуар для чорної води на 200 л. Для безпечного зберігання балонів передбачена шафка для газових балонів зі зливом. Човен оснащений газовою установкою, яка включає редуктор і детектор витоку газу для безпеки.

Замовити зараз

Замовте свій LY30+ Fly Trawler від Lamdo Yachts сьогодні

Оренда яхт

Оренда LY30+ Fly Trawler від Lamdo Yachts у красивому регіоні Мазурських озер у Польщі


ГАЛЕРЕЯ