Monika

Monika je zkušená autorka obsahu, která se specializuje na témata související s cestovním ruchem. S vášní pro cestování a smyslem pro detail vytváří poutavé a informativní články, které čtenáře inspirují k objevování nových destinací. Moničiny odborné znalosti v oboru zajišťují, že její obsah poskytuje cenné poznatky a praktické tipy pro cestovatele po celém světě.

Polsko · March 5, 2024

LY30+: Luxusní jachta na jezeře Kisajno na Mazurské plošině

Jezero Kisajno je jedním z nejkrásnějších jezer v regionu Mazurské jezerní plošiny v Polsku

Kisajno: Perla Mazurské jezerní plošiny

Jezero Kisajno se nachází na Mazurské jezerní plošině v Polsku, a patří k jednomu z největších jezer v této oblasti. Jezer s krásnou přírodou a čistou vodou je obklopeno lesy a lukami, což ho činí ideálním místem pro rekreaci a relaxaci v přírodě. Kisajno je také oblíbeným místem pro vodní sporty, rybaření a lodní výlety díky svému malebnému prostředí a klidnému povrchu vody. Turisté sem mohou přicestovat za relaxací a klidem, a užívat si krásných výhledů a čistého vzduchu na břehu jezera.

Kisajno: Perla Mazurské jezerní plošiny

Jezero Kisajno leží v srdci regionu Mazurská jezerní plošina v Polsku. Jeho břehy nabízejí širokou škálu rekreačních aktivit pro návštěvníky, včetně plavby na kajaku, windsurfingu a rybaření. Turisté mohou navštívit nedaleký přírodní park Puszcza Piska s bohatou faunou a flórou nebo si prohlédnout historická města v okolí, jako je Mikołajki. Jezero Kisajno je také oblíbenou destinací pro milovníky outdoorových aktivit, jako je pěší turistika a cykloturistika po okolních lesích a polích. Celkově je to ideální místo pro odpočinek a relaxaci v přírodním prostředí.

Luxusní jachta LY30+ – dokonalý apartmán na vodě

Jachta LY30+ Fly Trawler je prostorný apartmán na vodě, který svým hostům nabízí mnoho funkčních řešení. V obývacím pokoji s kuchyní je více prostoru a díky trojkřídlým dveřím a výklopnému oknu ve stylu baru můžete vytvořit otevřený prostor mezi kokpitem a salónem. Kokpit je vybaven rozkládací pohovkou ve tvaru písmene L, rozkládacím stolem a barem a ve vybavené kuchyni najdete veškerý potřebný nábytek. Na jachtě se také nachází pohodlný nábytek na lůžkách, sprchový kout a samostatné WC.

Máte-li zájem o pronájem jachty, vyplňte formulář LY30+ zde. Brzy vás budeme kontaktovat